Attent is een talent

Deze slogan hoort al sinds de start bij ons: wat is er nu leuker dan op tijd, verzorgd en origineel iemand te kunnen verrassen? Vaak lukt dat met onze cadeaus uit de webwinkel, en een enkele keer horen we van mogelijkheden die we enorm attent vinden, maar niet kwijt kunnen in onze webwinkel. Deze tips en ideeën lees je hier. Heb je aanvullingen of een reactie? Mail naar info@busmus.nl


 

Chocolade

Annemieke - 13 januari 2018

Een collega die al enige tijd ziek thuis zit, vindt het soms moeilijk om weer contact te krijgen met het werk, uit schuldgevoel of de afstand. Soms kan een kleine attentie dan al helpen om het contact weer te herstellen. Stuur (al dan niet via Busmus!) een attentie met persoonlijke kaart per post, of breng een cadeautje persoonlijk langs: dan spreek je die collega meteen ook heel even. En iets met chocola is natuurlijk altijd goed :-)

Spotify-lijstje

Harold - 29 december 2017

"Voor een vertrekkende collega wilden we iets persoonlijks meegeven, zonder dat dat ten koste zou gaan van het cadeaubudget. We hebben toen een persoonlijke Spotify-playlist gemaakt, waar elke collega een relevant lied aan bijdroeg. Op een grote kaart gaf iedereen een toelichting op zijn/haar keuze." 

 

Het hele jaar bloemen

Annemieke - 27 oktober 2017

Een tip van een vriendin: voor haar moeder op leeftijd sloot zij aan bloemenabonnement af: naar eigen keuze in te richten. En daarmee haar moeder een jaar lang van een vers boeket bloemen voorzien. Dat is nogeens #attent!

Een eigen LP

Annemieke - 25 oktober 2017

Weet je het echt niet meer wat je een echte muziekliefhebber kunt geven voor verjaardag, jubileum of speciale gelegenheid? Denk dan eens aan een eigen langspeelplaat. Van echt vinyl, helemaal persoonlijk gemaakt met eigen foto's, teksten en lay-out. En helemaal bijzonder: je kiest zelf de muziek die op de plaat gezet wordt: eigen muziek van de ontvanger, of bijzondere nummers die jullie gedeeld hebben.... Denk er wel om: het kost zeker een maand om de LP thuisbezorgd te krijgen. Kijk op www.vinylify.com voor alle informatie. 


Hebberig

Mirjam - 29 september 2017

Mirjam: "ik word zo blij van de T-shirts van de website "De Gladiool" voor mijn inmiddels jongvolwassen kinderen. Mooie kwaliteit, sterke teksten. Helaas niet voor jullie in te kopen, maar wel per stuk te bestellen bij www.degladiool.nl/shoppe" 

 

Altijd bij Busmus:

  • prijs inclusief verzend- en verpakkingskosten
  • originele cadeaus
  • elk cadeau feestelijk verpakt
  • aflevering via de brievenbus
  • met eigen tekst toegevoegd
  • een attent gebaar

Wil je op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook voor inspiratie en nieuwe artikelen

© 2017 - 2018 Busmus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel