Attent is een talent

Deze slogan hoort al sinds de start bij ons: wat is er nu leuker dan op tijd, verzorgd en origineel iemand te kunnen verrassen? Vaak lukt dat met onze cadeaus uit de webwinkel, en een enkele keer horen we van mogelijkheden die we enorm attent vinden, maar niet kwijt kunnen in onze webwinkel. Deze tips en ideeën lees je hier. Heb je aanvullingen of een reactie? Mail naar info@busmus.nl


 

Fotocadeau

Annemieke - 21 februari 2019

Al wel bekend, maar toch leuk om nog eens over na te denken, want er zijn zo veel meer opties dan een T-shirt met foto erop, of een mok. Denk eens aan een plaktegel via Mixtiles. Per stuk kosten ze 10 euro, en je plakt ze - tijdelijk - waar je wilt! Of zoek Ixxi eens op - daar kun je foto's aan elkaar koppelen in een patroon, maar ook steeds verwisselbaar laten opbouwen. Leuk om te blijven aanvullen met een foto per jaar. Dat heb ik bijvoorbeeld gedaan met de schoolfoto's van mijn kinderen! Een prachtige collectie die nog steeds aangevuld wordt. 

Puzzeltocht

Conny - 18 november 2018

Voor een verjaardag van een oudere man hadden we een uitje als cadeau bedacht. Alleen, om dat nu op een kaartje te schrijven en te geven, leek ons net wat saai - daarom hebben we er een puzzeltocht door het huis van gemaakt: op verschillende plekken waren vragen verstopt en opdrachten te maken, waarmee een lettergreep van het uitje te verdienen viel. We maakten daarbij gebruik van Klikaklu - een app waarop je met foto's, vragen en opdrachten een superleuke speurtocht kunt maken.

Persoonlijk tijdschrift

Annemieke - 20 juni 2018

We hadden veel foto's, en anekdotes te vertellen over een collega die met pensioen ging... Wat was er leuker dan er een echt, papieren tijdschrift van te maken! Iedereen leverde teksten en foto's aan, en op de avond zelf gaven we een uniek cadeau: https://www.jilster.nl/themas/afscheid-collega

Afscheidscadeau Juf

José - 13 maart 2018

De tijd van het jaar, waarin klassenmoeders weer afscheidscadeaus moeten verzinnen, komt er weer aan. Misschien een leuke tip: maak een echt Delftsblauwtegeltje met een kenmerkende quote voor die juf, en laat alle kinderen een papieren variant beschrijven met een tekst of quote. Dat allemaal op een mooi groot vel plakken en je geeft een leuk tegelwandje! Zie www.tegelspreuken.nl

Chocolade

Annemieke - 13 januari 2018

Een collega die al enige tijd ziek thuis zit, vindt het soms moeilijk om weer contact te krijgen met het werk, uit schuldgevoel of de afstand. Soms kan een kleine attentie dan al helpen om het contact weer te herstellen. Stuur (al dan niet via Busmus!) een attentie met persoonlijke kaart per post, of breng een cadeautje persoonlijk langs: dan spreek je die collega meteen ook heel even. En iets met chocola is natuurlijk altijd goed :-)

Spotify-lijstje

Harold - 29 december 2017

"Voor een vertrekkende collega wilden we iets persoonlijks meegeven, zonder dat dat ten koste zou gaan van het cadeaubudget. We hebben toen een persoonlijke Spotify-playlist gemaakt, waar elke collega een relevant lied aan bijdroeg. Op een grote kaart gaf iedereen een toelichting op zijn/haar keuze." 

Het hele jaar bloemen

Annemieke - 27 oktober 2017

Een tip van een vriendin: voor haar moeder op leeftijd sloot zij aan bloemenabonnement af: naar eigen keuze in te richten. En daarmee haar moeder een jaar lang van een vers boeket bloemen voorzien. Dat is nogeens #attent!

Een eigen LP

Annemieke - 25 oktober 2017

Weet je het echt niet meer wat je een echte muziekliefhebber kunt geven voor verjaardag, jubileum of speciale gelegenheid? Denk dan eens aan een eigen langspeelplaat. Van echt vinyl, helemaal persoonlijk gemaakt met eigen foto's, teksten en lay-out. En helemaal bijzonder: je kiest zelf de muziek die op de plaat gezet wordt: eigen muziek van de ontvanger, of bijzondere nummers die jullie gedeeld hebben.... Denk er wel om: het kost zeker een maand om de LP thuisbezorgd te krijgen. Kijk op www.vinylify.com voor alle informatie. 

Hebberig

Mirjam - 29 september 2017

Mirjam: "ik word zo blij van de T-shirts van de website "De Gladiool" voor mijn inmiddels jongvolwassen kinderen. Mooie kwaliteit, sterke teksten. Helaas niet voor jullie in te kopen, maar wel per stuk te bestellen bij www.degladiool.nl/shoppe" 

 

Altijd bij Busmus:

  • prijs inclusief verzend- en verpakkingskosten
  • veilig betalen met Ideal of Creditcard
  • originele cadeaus
  • elk cadeau feestelijk verpakt
  • aflevering via de brievenbus
  • met eigen tekst toegevoegd

Volg ons op Instagram voor de leukste cadeau ideeën: @busmus_cadeaus

Of volg ons op Facebook voor inspiratie en nieuwe artikelen

© 2017 - 2019 Busmus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel