Wie zijn we

Dit is Busmus!
Dé webwinkel waar je cadeautjes kunt bestellen die door de brievenbus passen. Cadeautjes voor een jarige moeder, een neefje dat naar school gaat, kennissen die gaan verhuizen of een vriendin met liefdesverdriet: Busmus zorgt dat op een door jou gewenste datum een cadeautje per brievenpost arriveert op het adres van je keuze. Geen gedoe met pakjes waar de geadresseerde voor thuis moet blijven, geen gehannes met lelijke verpakkingen en bijgevoegde facturen, en bovenal: een grote verrassing voor de ontvanger! Je cadeautjes worden zorgvuldig en leuk verpakt en we voegen zelfs een persoonlijk kaartje met de door jouw aangeleverde tekst toe.

Een eigen webwinkel
Attent is mijn talent! lk ben Annemieke van der Mark: eigenaar en enthousiaste webwinkelshopper. De Busmus is vooral mijn webwinkel omdat ik graag mijn omgeving verras, met originele cadeautjes die gemakkelijk te bestellen zijn voor de besteller, maar vooral ook alleen maar leuk zijn om te krijgen als ontvanger. Dus niet thuisblijven, of ophalen bij de buren, maar gewoon een leuke attentie via de brievenbus op een moment dat iemand dat kan gebruiken.

Historie
Busmus is in januari 2011 opgericht door Ardi Uttien en per november 2016 door mij overgenomen. De afgelopen jaren heeft de winkel zijn bestaansrecht verdiend met een loyale klantenkring en correcte, zorgvuldig afhandeling van de orders. Samen met de 'founding mother' Ardi wil ik met deze winkel het klanten gemakkelijk maken met een betrouwbare en kwalitatief goede dienst.

Service

Onze algemene voorwaarden vind je hier

Onze cadeaus:

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en de cadeaus worden mooi verpakt. In het winkelmandje kun je per cadeau kiezen naar wie en wanneer je het wilt versturen. Je kunt bij elk cadeau een persoonlijk briefje schrijven. Wil je iets vragen mail dan naar info@busmus.nl, dan worden je vragen zo snel mogelijk beantwoord.

FAQ:

V - Worden er geen extra verzendkosten berekend?
A - Er worden geen verzendkosten berekend in Nederland, alle prijzen zijn (binnen Nederland) inclusief verzendkosten.

V - Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
A - In het bestelproces kun je zelf kiezen wanneer het cadeau bezorgd wordt, bij jezelf of bij iemand anders, het duurt minimaal 2 dagen. Als er extra haast bij is, kun je dat aangeven bij 'Opmerkingen' in het bestelproces of stuur een e-mail naar info@busmus.nl, dan doen wij ons best het extra snel te verzenden.

V - Ik heb een klacht of probleem met mijn bestelling, wat moet ik doen om het op te lossen?
A - Laat het ons weten door een e-mail te sturen als je niet tevreden bent, wij doen ons uiterste best om het op te lossen! Je kunt ook een brief sturen naar: Busmus, Duinlustparkweg 59, 2082 EB Santpoort-Zuid.

V - Verzendt Busmus ook cadeaus naar het buitenland?
A - Ja, Busmus verstuurt ook cadeaus naar het buitenland. Er worden extra verzendkosten in rekening gebracht, een aparte e-mail wordt hierover gestuurd met het verzoek om de extra verzendkosten over te maken. De bezorgdatum kan niet gegarandeerd worden, aangezien elk land een andere doorlooptijd van bezorging heeft.

 

Altijd bij Busmus:

  • prijs inclusief verzend- en verpakkingskosten
  • veilig betalen met Ideal of Creditcard
  • originele cadeaus
  • elk cadeau feestelijk verpakt
  • aflevering via de brievenbus
  • met eigen tekst toegevoegd

Volg ons op Instagram voor de leukste cadeau ideeën: @busmus_cadeaus

Of volg ons op Facebook voor inspiratie en nieuwe artikelen

© 2017 - 2019 Busmus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel